De autowas boulevard

Polijsten per plaatdeel

De autowas boulevard

Polijsten per plaatdeel

Heeft u lichte krassen (hologrammen) en- of een doffe autolak? Dit kunnen wij in de meeste gevallen voor u oplossen. Bij deze behandeling gaan we eerst uw auto grondig wassen. Vervolgens wordt de lak helemaal gereinigd met een speciale klei en cleanerspray. De klei neemt alle kleine verontreinigingen weg zodat de lak goed schoon en glad wordt als voorbereiding voor het polijsten. Als de verontreinigingen op de lak helemaal verwijderd zijn, dan begint het polijst proces. Door het polijsten worden alle lichte krasjes, swirls, hologrammen en doffe plekken verwijderd en ontstaat een mooie gladde en glanzende lak. Uw plaatdeel zal weer glimmen!

Vogelpoepvlekken op uw autolak? Het allerbelangrijkste is dat u de vogelpoep er direct met veel water vanaf spoelt. Bij hardnekkige vervuiling laat u er een hele nacht een natte doek op liggen. Hoe langer de vogelpoep kan inbranden op uw lak des te groter de lakschade zal worden. Maar ook dit kunnen wij in de meeste gevallen verwijderen met deze behandeling verwijderen.

Wij bieden tevens aan om uw gehele auto te polijsten, voor vragen en advies hierover kunt u met ons een afspraak maken. Hierbij zullen wij de hele lak van uw auto kosteloos meten en inspecteren, naar aanleiding van dit rapport krijgt u van ons een prijsopgaaf voor de herstelwerkzaamheden.

doffe autolak of lichte krassen? Wij lossen het voor u op!

Interesse?

Boek dan snel een van onze diensten!