Carwash De autowasboulevard Zeist

Stofzuigplein

carwash de autowasboulevard zeist

Stofzuigplein

Gratis Stofzuigen
Na het wassen kunt u bij ons altijd gratis (overdekt) stofzuigen. Wij hebben een krachtig en energiezuinig systeem, die de zuigkracht aanpast aan de vraag. Ons stofzuigsysteem is modulair, haalt u een stofzuigmond uit de houder dan gaat deze binnen 2 a 3 seconden zuigen. Worden er nog meer slangen in gebruik genomen dan schaalt het systeem automatisch op om overal de juiste zuigkracht te geven. Plaatst iemand de slang weer terug dan moduleert het systeem vanzelf weer terug. Zodoende hebben de slangen altijd dezelfde zuigkracht.

Als u gaat stofzuigen werkt de slang 20 minuten. Stopt de slang met zuigen en bent u nog niet klaar, steek deze even terug in de houder en hij werkt weer. U heeft dan weer 20 minuten de tijd. Dit is om te voorkomen dat als iemand de slang vergeet terug te plaatsen de slang voor lange tijd onnodig blijft door zuigen.

Na het wassen kunt u bij ons altijd
gratis (overdekt) stofzuigen.

Doek automaten
Op het stofzuigplein zijn 4 doek automaten aanwezig. 3 van de automaten werken op muntgeld en 1 op muntgeld en contactloos (pin) betalen. Het assortiment die we in de doekautomaten aanbieden zijn:
Cockpit doek
Ruitendoek, nat en droog
Interieurhandschoen (2x)
Droogdoek
Geurboom, Dennen of Ocean
Car parfum Intense 15ml
De 3 analoge automaten accepteren muntgeld €0,50 en de digtale automaat accepteert contant €0,50 en €1,00 en is voorzien van een contactloze betaal unit, zodat u ook contactloos met uw pinpas of telefoon kunt betalen.

Mattenklopper
De mattenklopper zuigt en klopt uw matten uit. Met een sessie van €2,- heeft u voldoende tijd om 5 gemiddeld vuile matten te borstelen. U zet de mattenborstelaar aan door een betaling te doen en dan begint de machine automatisch. U houdt de mat stevig vast en beweegt deze heen en weer.

€2,- per sessie, contant of contactloos te betalen.

Luchtdrukpistooltjes
Op het stofzuigplein vindt u lucht pistooltjes welke u GRATIS kunt gebruiken om uw interieur uit te blazen.

Let op: Is geen speelgoed!

Bandenpomp
Het is belangrijk dat uw bandenspanning op de juiste spanning staat om zo in uw veiligheid en brandstofbesparing te voorzien. Wij hebben daarom als extra service op het stofzuigerplein twee bandenpompen hangen waar u GRATIS uw banden op de juiste spanning kunt brengen.