De autowas boulevard

Over ons

Wij zijn een jong en dynamisch team met een passie voor auto’s. Wij streven er naar om uw auto tot in perfectie te verzorgen. Of het nu gaat om het wassen van een auto, een VipDeluxe behandeling of een polijstbeurt. Wij behandelen uw auto met de grootste zorg om tot een optimaal resultaat te komen.

de meest duurzame carwash

Gaat u ook graag met een glimmende en fris ruikende wagen de weg op? Carwash Autowas Boulevard helpt u graag op weg! De Autowas Boulevard heeft de meest duurzame carwash in Zeist. Door vakmanschap en het tevreden maken van de klanten, zorgen wij altijd voor een goed resultaat. De auto’s gaan stralend weg, altijd fris en schoon. Dankzij onze 40 meter lange auto wasstraat verlaat uw auto de wasstraat altijd stralend. De combinatie van moderne reinigingstechnieken en deskundige medewerkers zorgen niet alleen voor een streep- en krasvrije auto van buiten, maar ook voor een fris en stralend interieur van binnen. Of u nou langskomt voor een snelle opfrisbeurt gaat of een complete reiniging van uw auto. Uw auto is altijd in goede en deskundige handen bij onze carwash. Laat uw auto weer glimmen en blinken met een bezoekje aan onze Carwash in Zeist! 
Bij onze auto wasstraat in Zeist is het altijd gratis stofzuigen.

Lees meer

Gaat u ook graag met een schone en frisse auto de weg op? De Autowasboulevard helpt u daarbij graag! Wij hebben de meest duurzame carwash in Zeist; alle verlichting is bij ons LED, werken hoofdzakelijk alleen met biologisch afbreekbare producten en verbruiken geen kostbaar drinkwater. Wij zitten altijd on-top of the market, zodoende voeren wij ook noviteiten direct door en werken wij met de nieuwste ontwikkelingen en processen. Wij staan voor kwaliteit en service en streven te allen tijde naar een goed resultaat en tevreden klanten. Dankzij onze 40 meter lange auto carwash verlaat uw auto altijd stralend, schoon en droog de carwash. De combinatie van moderne reinigingstechnieken en deskundige medewerkers zorgen niet alleen voor een streep- en krasvrije auto van buiten, maar ook voor een fris en stralend interieur van binnen. Of u nu langskomt voor een snelle opfrisbeurt of een complete reiniging van uw auto, uw auto is altijd in goede en deskundige handen bij ons. Laat uw auto weer glimmen en blinken met een bezoekje aan onze carwash in Zeist! 

Bij onze auto carwash in Zeist kunt u na het wassen altijd gratis stofzuigen en gebruik maken van de gratis bandenpomp.

JP

JP

Operational Manager

" Een mooi eindresultaat krijgen we niet door een persoon. Dit realiseren we met een team van enthousiaste mensen. "
#Trotsophetteam

quinten-foto

Quinten

Assistent Bedrijfsleider

" Als u tevreden en met een glimlach naar huis gaat heb ik mijn werk goed gedaan "

Ashley

Ashley

Commercieel medewerker

" Ik word altijd vrolijk van tevreden klanten... en snelle auto’s "

De meest duurzame
carwash in Zeist

Wij gebruiken de meest
moderne technieken

Onze partners