De autowas boulevard

Reserveren

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Voor een wasprogramma hoeft u geen afspraak te reserveren, bij ons kan er iedere minuut een auto de carwash in.

 • 1 /4

  Auto type

  Selecteer uw auto type hieronder
  • Personenauto
  • SUV / 7 persoonsauto
 • 2 /4

  Diensten

  Welke extra behandelingen kiest u?
  • Bij deze behandeling krijgt u Het Beste wasprogramma en maken wij uw auto van binnen schoon. Hiervoor rijdt u eerst gewoon onze wasstraat in, echter na de wassing rijdt u op het stofzuigplein direct door naar voren en nemen wij het daar van u over. U kunt dan in onze wachtruimte plaatsnemen welke is voorzien van alle gemakken en eventueel genieten van een goede kop koffie of thee terwijl wij de binnenkant van uw auto onder handen nemen. Wij nemen in totaal een uur de tijd voor uw auto. *Let op: hondenharen verwijderen is een extra dienst.*
   1h
   50,50 €
  • U kent het wel van die hardnekkige haren in de bekleding. Daarvoor hebben wij speciale middelen en apparatuur waarmee ook de meest hardnekkige haren netjes verwijdert mee worden.
   30min
   30,00 €
  • Stoffen autostoel Heeft u last van (hardnekkige) vlekken of kleur verlies in uw autostoel, dan is dit de oplossing voor u. Bij deze behandeling doen wij een diepte reiniging van de bekleding van uw autostoelen. Bij deze behandeling, ook wel shamponeren genoemd, gebruiken wij een professionele reinigingsmachine, hiermee wordt er water en een reinigingsmiddel onder druk in de bekleding van uw autostoelen gespoten die er vervolgens direct weer krachtig wordt uitgezogen. Op deze manier wordt de bekleding diep en grondig gereinigd en krijgt zijn oorspronkelijke kleur weer terug. Daarnaast zullen de meeste vlekken uit uw bekleding verwijderd worden. Wij bieden tevens aan om de bekleding van de (achter)bank of de hele auto te reinigen, zie hiervoor de andere extra opties. Daarnaast kunnen wij ook lederen bekleding reinigen, zie ook hiervoor de andere extra opties.
   20min
   30,00 €
  • 20min
   50,00 €
  • Stoffen autostoelen Heeft u last van (hardnekkige) vlekken of kleur verlies in uw auto bekleding, dan is dit de oplossing voor u. Bij deze behandeling doen wij een diepte reiniging van de stoffenbekleding van uw auto. Bij deze behandeling, ook wel shamponeren genoemd, gebruiken wij een professionele reinigingsmachine, hiermee wordt er water en een reinigingsmiddel onder druk in de bekleding van uw achterbank gespoten die er vervolgens direct weer krachtig wordt uitgezogen. Op deze manier wordt de bekleding diep en grondig gereinigd en krijgt zijn oorspronkelijke kleur weer terug. Daarnaast zullen de meeste vlekken uit uw bekleding verwijderd worden. Heeft uw auto lederen bekleding, ook deze kunnen wij professioneel reinigen, zie hiervoor de; Leder Behandeling.
   1h
   99,00 €
  • Wij kunnen uw lederen bekleding reinigen en conditioneren. Bij deze behandeling reinigen wij de bekleding van uw autostoelen en achterbank helemaal met de hand tot en met de naden aan toe en vervolgens masseren wij uw bekleding met een beschermende ledercrème, zodat uw lederen bekleding weer langdurig beschermd is tegen vuil. Op deze manier blijft uw lederen bekleding langer mooi en krijgt de bekleding zijn oorspronkelijke kleur weer terug. Tot slot sealen we de bekleding met een leder sealer.
   1h
   99,00 €
  • Last van een rooklucht, muffe hondengeur of gewoon een vervelend luchtje in uw auto? Kies dan voor deze Geur/ozonbehandeling voor uw auto. Wat doet een ozonbehandeling; Alle micro-organismen, virussen, schimmels en bacteriën zullen aangepakt worden door de vrije moleculen die worden gegenereerd. Ozon is het milieuvriendelijkste oxidatiemiddel wat er is, Het heeft een halfwaardetijd van ca 20 minuten in lucht en 30 min in water. In andere woorden, iedere 20 minuten verminderd de sterkte met 50%. Ozon heeft een oxidatiekracht die 3500 keer groter is dan chloor. Tijdens de Geur/ozon behandeling produceert een ozon generator continu “ozon” wat er voor zorgt dat alle vervelende luchtjes geneutraliseerd worden. De auto ruikt na deze behandeling fris en neutraal en de grootste hoeveelheid bacteriën zijn vernietigd. Een Geur/ozon behandeling gaat altijd in combinatie met een VIP Behandeling voor het beste resultaat, omdat dan de kern eerst is geneutraliseerd. Let op: Ozon is voor mens en dier ongezond om in te ademen, het kan de longen beschadigen. Lucht de auto na de behandeling goed door.
   5h
   99,00 €
  • Alleen mogelijk binnen een straal van 5 km
   20min
   18,50 €
  • Heeft u op uw auto boomhars plekken zitten? Die gaan er helaas niet af in de wasstraat, u kunt dan kiezen voor onze Harsbehandeling. Hars is de meest hardnekkige vervuiler van uw auto. Het is een natuurlijke bescherming van de boom tegen insecten en schimmels. Het geeft een zeer hardnekkige vervuiling door de sterke hechting op uw autolak. Wij hebben verschillende tactieken om dit professioneel van uw auto af te krijgen waaronder bijvoorbeeld het zogenoemde kleien. De beste manier om harsophoping op de lak van uw auto te voorkomen, is door uw auto niet onder harsbomen te parkeren.  
   10min
   10,00 €
  • Met polijsten maken wij uw ‘doffe’ koplampen weer glimmend. Dit geeft weer een frisse en nieuwe uitstraling van uw auto! Veel auto’s hebben kunststof koplampen, deze zijn voorzien van een UV-resistente coating die met de tijd beschadigen en mogelijk dof uitslaan. Te denken aan steenslag en krasjes, maar ook het dof worden van de koplampen is een veel voorkomend probleem. Door deze beschadigingen neemt de lichtopbrengst van uw koplampen drastisch af en wordt uw (nacht) zichtbeeld verminderd. Soms komt de auto er zelfs niet meer mee door de jaarlijkse APK. Door de koplampen door ons professioneel te laten polijsten biedt u dan een goedkoper alternatief dan nieuwe koplampen te moeten kopen en te laten monteren.  
   1h
   45,00 €
  • Heeft u lichte krassen en- of een doffe autolak? Dit kunnen wij in de meeste gevallen voor u oplossen. Bij deze behandeling gaan we eerst uw auto grondig wassen. Vervolgens wordt de lak helemaal gereinigd met een speciale klei en cleanerspray. De klei neemt alle kleine verontreinigingen weg zodat de lak goed schoon en glad wordt als voorbereiding voor het polijsten. Als de verontreinigingen op de lak helemaal verwijderd zijn, dan begint het polijst proces. Door het polijsten worden alle lichte krasjes, swirls, hologrammen en doffe plekken verwijderd en ontstaat een mooie gladde en glanzende lak. Uw plaatdeel zal weer glimmen!  Vogelpoepvlekken op uw autolak?<br> Het allerbelangrijkste is dat u de vogelpoep er direct met veel water vanaf spoelt. Bij hardnekkige vervuiling laat u er een hele nacht een natte doek op liggen. Hoe langer de vogelpoep kan inbranden op uw lak des te groter de lakschade zal worden. Maar ook dit kunnen wij in de meeste gevallen verwijderen met deze behandeling verwijderen. Wij bieden tevens aan om uw gehele auto te polijsten, voor vragen en advies hierover kunt u met ons een afspraak maken. Hierbij zullen wij de hele lak van uw auto kosteloos meten en inspecteren, naar aanleiding van dit rapport krijgt u van ons een prijsopgaaf voor de herstelwerkzaamheden.
   30min
   30,00 €
  • Heeft u lichte krassen en- of een doffe autolak? Dit kunnen wij in de meeste gevallen voor u oplossen. Omdat het sterk verschillend is per auto wat er moet gebeuren om de lak weer in showroom staat te krijgen doen we dit alleen na overleg. Voor vragen en advies hierover kunt u met ons een afspraak maken. Hierbij zullen wij de hele lak van uw auto kosteloos meten en inspecteren, naar aanleiding van dit rapport krijgt u van ons een prijsopgaaf voor de herstelwerkzaamheden. Bij deze behandeling gaan we eerst uw auto grondig wassen. Vervolgens wordt de lak helemaal gereinigd met een speciale klei en cleanerspray. De klei neemt alle kleine verontreinigingen weg zodat de lak goed schoon en glad wordt als voorbereiding voor het polijsten. Als de verontreinigingen op de lak helemaal verwijderd zijn, dan begint het polijst proces. Door het polijsten worden alle lichte krasjes, swirls, hologrammen en doffe plekken verwijderd en ontstaat een mooie gladde en glanzende lak. Uw gehele auto zal weer glimmen!  Vogelpoepvlekken op uw autolak? Het allerbelangrijkste is dat u de vogelpoep er direct met veel water vanaf spoelt. Bij hardnekkige vervuiling laat u er een hele nacht een natte doek op liggen. Hoe langer de vogelpoep kan inbranden op uw lak des te groter de lakschade zal worden. Maar ook dit kunnen wij in de meeste gevallen verwijderen met deze behandeling verwijderen. Wij bieden tevens aan om een specifieke plaatdeel te polijsten, zie hiervoor de optie ‘Polijsten per plaatdeel’ bij de extra opties.  
   4h
   0,00 €
 • 3 /4

  Selecteer de dag en tijd

  Klik op een tijdstip om te reserveren
 • 4 /4

  Samenvatting

  Vul alle contactinformatie in
  • ?
   Uw reserverings dag
  • ?
   Uw reserverings tijd
  • 0 u   0 min
   Lengte
  • 0,00
   Totaal
  Heeft u een kortingscode? Toepassen
  The provided coupon is valid, total order value was reduced respectively.
  Please note that if you change your booking details then you will have to insert coupon code once again.
  De coupon code is ongeldig. Mogelijke redenen hiervoor zijn: de totale prijs is lager dan de minimale prijs, de code is niet correct of de code is al te vaak gebruikt.
  Ik heb alle informatie nagekeken en goedgekeurd.
  Wij bevestigen uw afspraak binnen 24 uur