Carwash de autowasboulevard zeist

vip-behandeling Reserveren

Een schoon interieur verhoogt uw rijcomfort. U kunt de reiniging van het interieur van uw auto met een gerust gevoel overlaten aan de medewerkers van Carwash De Autowasboulevard Zeist. U kunt ondertussen genieten van een goede kop koffie of thee in onze VIP-wachtruimte (met gratis WIFI).

Reserveer een VIP-behandeling met eventueel extra opties in vier stappen

 • 1 /4

  Auto type

  Selecteer uw auto type hieronder
  • Personenauto
  • SUV / 7 persoonsauto
 • 2 /4

  Diensten

  Welke extra behandelingen kiest u?
  • Bij deze behandeling krijgt u Het Beste wasprogramma en maken wij uw auto van binnen schoon. Hiervoor rijdt u eerst gewoon onze wasstraat in, echter na de wassing rijdt u op het stofzuigplein direct door naar voren en nemen wij het daar van u over. U kunt dan in onze wachtruimte plaatsnemen welke is voorzien van alle gemakken en eventueel genieten van een goede kop koffie of thee terwijl wij de binnenkant van uw auto onder handen nemen. Wij nemen in totaal een uur de tijd voor uw auto. *Let op: hondenharen verwijderen is een extra dienst.*
   1h
   50,50 €
  • Wij gebruiken speciale middelen en apparatuur waarmee ook de meest hardnekkige haren verwijderd worden.
   30min
   30,00 €
  • Bij vlekken in en- of kleurverlies van uw autostoelen en- of banken kunnen wij uw bekleding reinigen. Hiervoor gebruiken wij een professionele reinigingsmachine en - middelen. Zo wort de bekleding diep en grondig gereinigd en krijgt het zijn oorspronkelijke kleur weer terug.
   20min
   30,00 €
  • Bij vlekken in en- of kleurverlies van uw autostoelen en- of banken kunnen wij uw bekleding reinigen. Hiervoor gebruiken wij een professionele reinigingsmachine en - middelen. Zo wort de bekleding diep en grondig gereinigd en krijgt het zijn oorspronkelijke kleur weer terug.
   20min
   50,00 €
  • Bij vlekken in en- of kleurverlies van uw autostoelen en- of banken kunnen wij uw bekleding reinigen. Hiervoor gebruiken wij een professionele reinigingsmachine en - middelen. Zo wort de bekleding diep en grondig gereinigd en krijgt het zijn oorspronkelijke kleur weer terug.
   1h
   99,00 €
  • Wij reinigen de bekleding van uw autostoelen en achterbank tot en met de naden aan toe met de hand. Hierna masseren wij de bekleding met een beschermende ledercreme.  Tot slot sealen we de bekleding met een leder sealer.
   1h
   99,00 €
  • Een Geur-/ozonbehandeling is een milieuvriendelijke behandeling om vervelende luchtjes, virussen, schimmels en bacteriën aan te pakken. De vervelende luchtjes worden geneutraliseerd en de grootste hoeveelheid bacteriën en virussen worden vernietigd.
   5h
   99,00 €
  • Alleen mogelijk binnen een straal van 5 km
   20min
   18,50 €
  • Harsvlekken gaan er in de carwash helaas niet af. Hars is de meest hardnekkige vervuiler van uw auto. Wij zetten verschillende technieken in om dit professioneel van uw auto af te krijgen.
   10min
   10,00 €
  • Na deze behandeling zijn uw 'doffe' koplampen weer glimmend. Hierdoor neemt de lichtopbrengst van uw koplampen weer toe.  
   1h
   45,00 €
  • Heeft u lichte krassen en- of een doffe autolak? Dit kunnen wij in de meeste gevallen voor u oplossen. Bij deze behandeling gaan we eerst uw auto grondig wassen. Vervolgens wordt de lak helemaal gereinigd met een speciale klei en cleanerspray. De klei neemt alle kleine verontreinigingen weg zodat de lak goed schoon en glad wordt als voorbereiding voor het polijsten. Als de verontreinigingen op de lak helemaal verwijderd zijn, dan begint het polijst proces. Door het polijsten worden alle lichte krasjes, swirls, hologrammen en doffe plekken verwijderd en ontstaat een mooie gladde en glanzende lak. Uw plaatdeel zal weer glimmen!  Vogelpoepvlekken op uw autolak?<br> Het allerbelangrijkste is dat u de vogelpoep er direct met veel water vanaf spoelt. Bij hardnekkige vervuiling laat u er een hele nacht een natte doek op liggen. Hoe langer de vogelpoep kan inbranden op uw lak des te groter de lakschade zal worden. Maar ook dit kunnen wij in de meeste gevallen verwijderen met deze behandeling verwijderen. Wij bieden tevens aan om uw gehele auto te polijsten, voor vragen en advies hierover kunt u met ons een afspraak maken. Hierbij zullen wij de hele lak van uw auto kosteloos meten en inspecteren, naar aanleiding van dit rapport krijgt u van ons een prijsopgaaf voor de herstelwerkzaamheden.
   30min
   30,00 €
  • Heeft u lichte krassen en- of een doffe autolak? Dit kunnen wij in de meeste gevallen voor u oplossen. Omdat het sterk verschillend is per auto wat er moet gebeuren om de lak weer in showroom staat te krijgen doen we dit alleen na overleg. Voor vragen en advies hierover kunt u met ons een afspraak maken. Hierbij zullen wij de hele lak van uw auto kosteloos meten en inspecteren, naar aanleiding van dit rapport krijgt u van ons een prijsopgaaf voor de herstelwerkzaamheden. Bij deze behandeling gaan we eerst uw auto grondig wassen. Vervolgens wordt de lak helemaal gereinigd met een speciale klei en cleanerspray. De klei neemt alle kleine verontreinigingen weg zodat de lak goed schoon en glad wordt als voorbereiding voor het polijsten. Als de verontreinigingen op de lak helemaal verwijderd zijn, dan begint het polijst proces. Door het polijsten worden alle lichte krasjes, swirls, hologrammen en doffe plekken verwijderd en ontstaat een mooie gladde en glanzende lak. Uw gehele auto zal weer glimmen!  Vogelpoepvlekken op uw autolak? Het allerbelangrijkste is dat u de vogelpoep er direct met veel water vanaf spoelt. Bij hardnekkige vervuiling laat u er een hele nacht een natte doek op liggen. Hoe langer de vogelpoep kan inbranden op uw lak des te groter de lakschade zal worden. Maar ook dit kunnen wij in de meeste gevallen verwijderen met deze behandeling verwijderen. Wij bieden tevens aan om een specifieke plaatdeel te polijsten, zie hiervoor de optie ‘Polijsten per plaatdeel’ bij de extra opties.  
   4h
   0,00 €
 • 3 /4

  Selecteer de dag en tijd

  Klik op een tijdstip om te reserveren
  februari 2023 februari 2023
 • 4 /4

  Samenvatting

  Vul alle contactinformatie in
  • ?
   Uw reserverings dag
  • ?
   Uw reserverings tijd
  • 0 u   0 min
   Lengte
  • 0,00
   Totaal
  Heeft u een kortingscode? Toepassen
  The provided coupon is valid, total order value was reduced respectively.
  Please note that if you change your booking details then you will have to insert coupon code once again.
  De coupon code is ongeldig. Mogelijke redenen hiervoor zijn: de totale prijs is lager dan de minimale prijs, de code is niet correct of de code is al te vaak gebruikt.
  Ik heb alle informatie nagekeken en goedgekeurd.
  Wij bevestigen uw afspraak binnen 24 uur