De autowas boulevard

Geur/ozon behandeling

De autowas boulevard

Geur/ozon behandeling

Last van een rooklucht, muffe hondengeur of gewoon een vervelend luchtje in uw auto? Kies dan voor deze Geur/ozonbehandeling voor uw auto. Wat doet een ozonbehandeling; Alle micro-organismen, virussen, schimmels en bacteriën worden aangepakt door de vrije moleculen die worden gegenereerd. Ozon is het milieuvriendelijkste oxidatiemiddel wat er is en ozon heeft een oxidatiekracht die 3500 keer groter is dan chloor.

Tijdens de Geur/ozon behandeling produceert een ozon generator continu “ozon” wat er voor zorgt dat alle vervelende luchtjes geneutraliseerd worden. De auto ruikt na deze behandeling fris en neutraal en de grootste hoeveelheid bacteriën zijn vernietigd. Een Geur/ozon behandeling gaat altijd in combinatie met een VIP Behandeling voor het beste resultaat. Het beste is als u de auto een nacht bij ons laat staan voor de optimale realisatie. De auto staat dan de volgende dag om 9 uur weer voor u klaar.

Let op: Ozon is voor mens en dier ongezond om in te ademen, het kan de longen beschadigen. Lucht de auto na de behandeling goed door. Uiteraard zorgen wij ervoor dat de auto al zoveel mogelijk gelucht is en vrij van Ozon zodra u deze komt ophalen.

Geur/ ozon behandeling voor uw auto tegen vervelende geurtjes

Interesse?

Boek dan snel een van onze diensten!