De autowas boulevard

Speciaal Pick-Up programma

De autowas boulevard

Speciaal Pick-Up programma

Veel wasstraten weigeren Pick-Up voertuigen, wij doen dit niet en hebben onze carwash hierop aangepast. Hierdoor kunnen wij bepaalde pick-up’s wel gewoon wassen. In het overzicht (url) kunt u zien welke pick-up’s er passen in onze carwash. Wat doen wij anders bij dit programma? Het programma is gebaseerd op het Meest gekozen wasprogramma. Wij besteden in de voorwas extra aandacht aan de moeilijk bereikbare plekken. De horizontale borstel blijft bij het programma op de hoogte van het dak doordraaien. Zo voorkomen we dat de mogelijkheid zich voordoet dat de borstel in de open laadbak komt vast te zitten.

Welke Pick-ups wassen we:

De Europese Pick-ups wassen we over het algemeen wel, maar vraag altijd aan een medewerker of uw auto voldoet aan de was eisen. Voorbeelden hiervan zijn;

Ford Ranger, Toyota Hilux, Nissan Navara, Mitsubishi L200, Volkswagen Amarok, Isuzu D-Max, Mercedes X-Klasse, Fiat Fullback, Renault Alaskan.
Volkswagen-Amarok-wel Toyota-Hilux-wel

Welke Pick-ups wassen we NIET:

De grotere Amerikaanse Pick-up’s en voertuigen met een hoge stompe neus kunnen wij niet wassen, maar vraag altijd aan een medewerker of uw auto voldoet aan de was eisen.
Voorbeelden hiervan zijn;

Ford F-150, GMC Sierra HD, Nissan Titan XD, Chevrolet Silverado, Dodge Ram 1500, Toyota Tundra.

Ford-F150-niet Dodge-Ram-1500-niet

Extra aandacht voor
uw pick-up auto!

Interesse?

Boek dan snel een van onze diensten!